Tuesday, December 12, 2006

MilX interbiu in GEMPAK

cayalah Milx...
tak sabar nak tunggu bila Frankenstein nie nak keluar..

6 Comments:

Blogger sulfuricacid said...

This comment has been removed by a blog administrator.

Wed Dec 13, 09:26:00 PM GMT+8  
Blogger sulfuricacid said...

ermmm... jengah 'lompat-lompat' blog terjumpa plak blog nih... WHAT THE...!!! URBAN milita idup lagi???
erkkk maksud aku... masih ada lagi??? aku ingat dah bubar dah... komik nih one of my fav la back then. sedih gila aku bila tak jumpa komik ni kat book shelf kat kedai buku.. last last member cakap komik ni dah pupus... aduh... menjerit batin aku (hahaha)

really hope korang be back in business... giler rindu aku nak baca UC nih... setiap komik macam ada soul... especially komik JUGANAH... superb!! yang lain pon aku suka... tapi juganah nih soul dia lain skit boleh buat aku 'mimpi basah' dek cerita ngan artwork kromosom tu... (hahahha gurau jek~~ damn i sounded like somekinda wierdow)

skali lagi really really really really hope korang back in business...
http://img150.imageshack.us/img150/4519/img014sx3.jpg

dan koleksi komik UC edisi awal aku akan jadi rare item... pastu harga dia lak jadi ribu ribu macam ACTION COMICS#1 yang memula superman wujud hahahaha

Wed Dec 13, 09:29:00 PM GMT+8  
Blogger azhar said...

hahaa..

great to know..en Syed dah jumpa Blog UC..

thanks for the support..
btw
jumaat-sabtu nih 15-16 @ cineleasure, damansara ada 24hrcomic day, sci-fi n fantasy festival..kami ada bukak booth..kalu nak cari back isu..

datanglah

Thu Dec 14, 06:15:00 PM GMT+8  
Blogger sulfuricacid said...

24hr comic day??? adusss... ni la yang tak best nyer duk sarawak nih... asik termiss jer bebenda best best... putih mata la gua... ermm kim salam jer kat urban milita sumer... wish them sucess in wuteva they do

Thu Dec 14, 11:12:00 PM GMT+8  
Blogger Yusrizal said...

W'salam syed.Selamat datang dan selamat hari ini. / Tengku Azhar, besarkanlah sikit pic tu,tak boleh baca ar...Ahaks

Fri Dec 15, 10:12:00 AM GMT+8  
Blogger aim ahmad said...

Ha'ah la, besarkan la skit... tak bleh baca nih! Cam nak suruh aku beli mag ni je... Heheh!

Slamat dtg En. Syed of Sarawak!

Fri Dec 15, 08:17:00 PM GMT+8  

Post a Comment

<< Home