Thursday, November 16, 2006

More Jurrasi Pics

Seen here with budding comic editur Toopai of Gempak Editor back in 2001.


Another budding comic artist/cartoonist Aie fame for his Aku dan Sesuatu series and back then publisher en. Nazan and again slimmer me and Kromosom,,,hehehe

10 Comments:

Blogger aim ahmad said...

mak aih! kurusnya masing2! heheh! tu maknanya rezki skrg dah bertambah! alhamdulillah...

Sun Nov 19, 07:25:00 PM GMT+8  
Blogger azhar said...

Amin...

so Abe Aim nak buat pin up tak dalam upcoming graphic novel aku yg tak seberapa nih?

saiz A4..hitam putih jer nih..

serius nih?

kalu nak saya post karektor desin dia..

Mon Nov 20, 01:57:00 PM GMT+8  
Blogger aim ahmad said...

bleh je... kasi email kat aku. kalau bleh, bagi skali 2, 3 keping photo reference yg ko guna utk main character. heheh! cam dah teruja je nih! bwarghahah!

lineart je ke atau bleh greyscale?

Mon Nov 20, 02:12:00 PM GMT+8  
Blogger azhar said...

ikut suka ko lahh..

nanti aku email..

la nie still kat kuantan...nanti aku scan..aku hanto
yes!

best lah!
nak sorang lagi...mintak2 ada abe UC lain yg berminat?

Mon Nov 20, 03:13:00 PM GMT+8  
Blogger aim ahmad said...

alahai... ko hallo2 je kat diorg, sure diorg nak punya! lagi2 ko hulur secopy dua free bila publish. kwn2...

ko join ke menatang MSC Comic Pitch tu?

Mon Nov 20, 03:56:00 PM GMT+8  
Blogger azhar said...

yep
try my luck
try jer

kromosom

pon buat..

Tue Nov 21, 01:45:00 PM GMT+8  
Blogger aim ahmad said...

waaahhh... mengganasss...

Tue Nov 21, 04:24:00 PM GMT+8  
Blogger milx said...

giler jurassi punya gamba

Tue Nov 21, 04:48:00 PM GMT+8  
Blogger aim ahmad said...

jurassi jgn tak jurassi...

Wed Nov 22, 09:09:00 AM GMT+8  
Blogger Mindshift said...

Hehe...the pics are so jurrasic that u can't recall the correct name. thats not Toopai la. That's you n Kit. The chinese editor. Toopai is malay. ;)

Fri Apr 25, 12:04:00 AM GMT+8  

Post a Comment

<< Home