Friday, June 26, 2009

JOM LUKIS UC Part 1!

Hi everybody! Ni ade cabaran utk korang!

Cabarannya, pertandingan JOM LUKIS UC!

Caranya, korang lukis la mana2 watak yang korang suka dari Urban Comics dulu2 dengan ape teknik, dengan ape medium sekali pun! Janji ko rasa cun! Pastu email je ke alamat aimurban@yahoo.com secepat mungkin. Sertakan nama penuh (nama samaran jika ade), no kad pengenalan (untuk tau korg org Malaysia), alamat surat menyurat (untuk pos hadiah bukan utk berkenalan)... Tarikh tutup, 15 Julai 2009.

Jurinya, terdiri dari Urban Militia, yang mana2 sempat untuk mengadili. Keputusan pengadilan adalah muktamad, surat layang tidak akan dilayan! Heheh!

Hadiahnya, korang bleh tgk kat gambar ni. Tak payah la aku nak listkan. What you see is what you get... kalau korang menang la, tempat pertama, kedua & ketiga. Kalau ade tambahan hadiah, akan dimaklumkan kemudian! Ade ape2 soalan, sila tanya.

Benda alah ni simple je. Jangan tension, jangan gaduh, jangan pukul jiran, kita suka2 je... Hadiah2 untuk pertandingan kali ni disponsor oleh Encik Aim Ahmad yang sedang dalam proses mengurangkan koleksinya. Kalau sambutan menggalakkan, next time hadiahnya pasti lagi best!

7 Comments:

Blogger aim ahmad said...

Orait! Kita dah ade peserta Penyertaan pertama dtg dr Irkuysdamha dgn watak dr siri Kisah Budak Asrama! Hahah! So sbg penghargaan kpd peserta terawal, aku dgn suka2 hati menambah hadiah utk kategori 'penyertaan pertama'. Heheh!

Irkuysdamha akan menerima komik WildCATS #1 (Lobdell/Charest) & WildCATS/X-Men: The Silver Age #1 3D Edition (Lobdell/Lee). So, semoga berdarah lubang hidungnya akibat menikmati artwork dr master artists, Jim Lee & Travis Charest!

Yg lain jgn nangis.. hadiah pertama, kedua & ketiga blm ade pemenangnya! Hahah! Cepat sertai!

Sun Jul 05, 04:15:00 PM GMT+8  
Blogger irkuysdamha said...

terima kasih banyakkkk! :D

Wed Jul 08, 11:23:00 AM GMT+8  
Blogger AmaN MAJESTY said...

rindu sgt2 ngn uc..............
Xde cdgn ker nka terbitkan uc semula?
KOMIKOO pula dah mcm terkubur?

Sun Jul 12, 07:19:00 PM GMT+8  
Blogger aim ahmad said...

Waduhhh.. sunguh cepumas skali pertanyaanmu itu AmaN. Rasanya takde sebarang cadangan utk tu.. keadaan tak mengizinkan. Sbb bkn satu keja senang nak publish majalah komik ni. Kalau ko rindu, kitorg lagi la..

Mon Jul 13, 09:30:00 PM GMT+8  
Blogger azhar said...

betul betul..betul..

apa yg abe aim cakap.

Wed Jul 15, 05:31:00 PM GMT+8  
Blogger aim ahmad said...

Orait! Peraduan dah tamat. Penyertaan sedang dinilai oleh Urban Militia. Skit hari lagi akan diumum. Terima kasih kepada yg menyertai.

Fri Jul 17, 12:40:00 PM GMT+8  
Blogger mohd azizi said...

adoi nyesal baru jmpa blog ni. dh lama dah prtandingan ni abis adoi...

Sat Apr 17, 01:27:00 PM GMT+8  

Post a Comment

<< Home